Inledningsvis

VÄLKOMMEN TILL MIN HEMSIDA.

Vill börja med att tala om att min e-mail inte fungerar seda Bredband2  ändrade plattformen. Har varit utan i snart fem år.  De påstår att de inte hittar adressen. Påstår att adressen är från någon annan leverantör men tiger om att adressen är spärrad, för nu kostar det 20kr för den, det säger dom på telefon men på internet finns inga uppgifter om den saken. För några månader sedan chockhöjde de internetuppkopplingen från 219 kr till 299 kr.

Hade för fem år sedan en Öbergs hemsida som var mycket omtyckt den sidan var jag tvungen att lägga ner på grund av Bredband2 klantighet.

 

Jag heter Tage Lindberg och bor i Eskilstuna. Var anställd vid J. O. Öbergs & Son, Öbergs Spelkort,ett systerföretag i Esselte-konserne som spelkorts-lackerare, blev vid nerläggningen 1999 den sista spelkortlackeraren. Det var jag som gjorde spelkorten så förbaskat hala. Tillverkningen förlades till Carta mundi i Belgien. Sista arbetsdagev var 12/4 (ve och fasa) det var min födelsedag.

Den här hemsidan innehåller inte bara Öbergs Spelkort även Hela Sverges vekotidning Kvällsstunden även en sida med dragspelare.

Biografer i Eskilsuna är ett annat intessant ämne, det finns mer, öppna Meny.

Om du har frågor om Öbergs Spelkort Kontakta mig på mobil nr.

073 976 330 9,

eller med ett vykort till

Tage Lindberg, Vedbergsgatan 18, 633 50 Eskilstuna.

eller KOMMENTARER.

Svaret finns under Frägor och Svar.